Anna ingrisch instagram

Anna Ingrisch (@annaingrisch) • Instagram photos and videos

10.2k Followers, 47 Following, 463 Posts – See Instagram photos and videos from Anna Ingrisch (@annaingrisch)

Anna Ingrisch (@annaingrisch) • Instagram photos and videos

9307 Followers, 50 Following, 463 Posts – See Instagram photos and videos …

10.2k Followers, 47 Following, 463 Posts – See Instagram photos and videos from Anna Ingrisch (@annaingrisch)

Anna Ingrisch on Instagram: “Dengang Ingrisch og Krasnik …

Anna Ingrisch på Instagram: “Dengang Ingrisch og Krasnik blev til Ingrisch Krasnik #tilbageblik”

359 Likes, 9 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Dengang Ingrisch og Krasnik blev til Ingrisch Krasnik #tilbageblik”

359 Likes, 10 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Dengang Ingrisch og Krasnik blev til Ingrisch Krasnik #tilbageblik”

Anna Ingrisch on Instagram: “Den største af storebrødrene og …

Anna Ingrisch på Instagram: “Den største af storebrødrene og den mindste af lillesøstrene 💙💕”

6. feb. 2021 — 710 Likes, 94 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Den største af storebrødrene og den mindste af lillesøstrene ”

710 Likes, 94 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Den største af storebrødrene og den mindste af lillesøstrene 💙💕”

Anna Ingrisch on Instagram: “Imellem alle fejringerne ”

Anna Ingrisch on Instagram: “Imellem alle fejringerne 🥂📺🥂”

209 Likes, 2 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Imellem alle fejringerne ”

209 Likes, 2 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Imellem alle fejringerne 🥂📺🥂”

Anna Ingrisch on Instagram: “Minneapolis er næsten som at …

Anna Ingrisch on Instagram: “Minneapolis er næsten som at være hjemme, der er Nielsen’er og Bjorn’er overalt, og Nordeuropa har på godt og meget ondt efterladt en del mærker. Efter sigende har byen flest spillesteder pr. indbygger, og der er endda nogle der har fortalt mig at også dét er en arv fra dengang fattige Skandinavien. Det tvivler jeg virkelig på, men jeg er klar til at æde den tvivl for tanken om at vi har bare en minimal andel i skabelsen af Prince 💜 (Altså det har vi helt sikkert ikke. Og slet ingen andel i @sammyraemusic som er absurd vidunderlig og fra New York. Åh, men gid vi havde).”

117 Likes, 2 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Minneapolis er næsten som at være hjemme, der er Nielsen’er og Bjorn’er overalt, …

120 Likes, 2 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Minneapolis er næsten som at være hjemme, der er Nielsen’er og Bjorn’er overalt, og Nordeuropa har på godt og meget ondt efterladt en del mærker. Efter sigende har byen flest spillesteder pr. indbygger, og der er endda nogle der har fortalt mig at også dét er en arv fra dengang fattige Skandinavien. Det tvivler jeg virkelig på, men jeg er klar til at æde den tvivl for tanken om at vi har bare en minimal andel i skabelsen af Prince 💜 (Altså det har vi helt sikkert ikke. Og slet ingen andel i @sammyraemusic som er absurd vidunderlig og fra New York. Åh, men gid vi havde).”

Anna Ingrisch on Instagram: “Genstart er gået på juleferie …

Anna Ingrisch på Instagram: “Genstart er gået på juleferie, men vi har en ekstra lille udsendelse klar d. 24. december, og dén historie er et ægte julemirakel 🌟 Glæd jer og glædelig coronajul.📸: @agneteschlichtkrull”

511 Likes, 7 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Genstart er gået på juleferie, men vi har en ekstra lille udsendelse klar d.

511 Likes, 7 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Genstart er gået på juleferie, men vi har en ekstra lille udsendelse klar d. 24. december, og dén historie er et ægte julemirakel 🌟 Glæd jer og glædelig coronajul.📸: @agneteschlichtkrull”

Jeg har brevstemt, speaket de sidste detaljer og sagt farvel …

Anna Ingrisch on Instagram: “Jeg har brevstemt, speaket de sidste detaljer og sagt farvel (på gensyn!!!) til familien.Min mand passer på ungerne, redaktionen passer på Genstart og dygtige journalister overtager mikrofonen mens jeg den næste måneds tid rejser rundt i USA 🇺🇸 Hej hej, og ha’ en god valgkamp herhjemme.”

734 Likes, 19 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Jeg har brevstemt, speaket de sidste detaljer og sagt farvel (på gensyn!

734 Likes, 19 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Jeg har brevstemt, speaket de sidste detaljer og sagt farvel (på gensyn!!!) til familien.Min mand passer på ungerne, redaktionen passer på Genstart og dygtige journalister overtager mikrofonen mens jeg den næste måneds tid rejser rundt i USA 🇺🇸 Hej hej, og ha’ en god valgkamp herhjemme.”

Anna Ingrisch on Instagram: “Det blev ikke i aften, at …

Anna Ingrisch on Instagram: “Det blev ikke i aften, at franskmændene fik deres første kvindelige præsident, selvom Marine Le Pen var tættere på end nogensinde. Men det er ikke for sent at høre om en mildt sagt bemærkelsesværdig politisk figur i fransk politik! Marine Le Pen slæber et spor af drama og konflikt bag sig, ikke mindst i egen familie hvor faderen har gjort sit til at skandalisere Le Pen navnet. SÅ: (gen)hør fredagens Genstart hvor fuldstændig fremragende @surruguemedia fortæller om den vildeste familie i europæisk politik. Det indebærer både et bombeattentat og en forside på Playboy ❤️‍🔥”

annaingrisch Det blev ikke i aften, at franskmændene fik deres første kvindelige præsident, selvom Marine Le Pen var tættere på end.

750 Likes, 13 Comments – Anna Ingrisch (@annaingrisch) on Instagram: “Det blev ikke i aften, at franskmændene fik deres første kvindelige præsident, selvom Marine Le Pen var tættere på end nogensinde. Men det er ikke for sent at høre om en mildt sagt bemærkelsesværdig politisk figur i fransk politik! Marine Le Pen slæber et spor af drama og konflikt bag sig, ikke mindst i egen familie hvor faderen har gjort sit til at skandalisere Le Pen navnet. SÅ: (gen)hør fredagens Genstart hvor fuldstændig fremragende @surruguemedia fortæller om den vildeste familie i europæisk politik. Det indebærer både et bombeattentat og en forside på Playboy ❤️‍🔥”

DR P3 on Instagram: “#SigHejTil Anna Ingrisch! Sammen med …

DR P3 på Instagram: “#SigHejTil Anna Ingrisch! Sammen med @gyrithcecilie er hun vært på det spritnye lørdagsprogram Alpha Omega! Når hun ikke leger med os her på P3, er hun redaktionssekretær på DR2 og er begravet i aviser og nyheder, og Anna ved derfor alt om politik (næsten i hvert fald). Og nå ja, hun ELSKER Celine Dion, hvilket kun gør Anna endnu mere let at holde af 😘📰📻 #alphaomegap3 #klogeåge #politiskleksikon #lytmedlørdag #verdensklogesteloge #angstalarmen #bagomp3”

371 Likes, 8 Comments – DR P3 (@drp3) on Instagram: “#SigHejTil Anna Ingrisch! Sammen med @gyrithcecilie er hun vært på det spritnye lørdagsprogram…”

371 Likes, 8 Comments – DR P3 (@drp3) on Instagram: “#SigHejTil Anna Ingrisch! Sammen med @gyrithcecilie er hun vært på det spritnye lørdagsprogram Alpha Omega! Når hun ikke leger med os her på P3, er hun redaktionssekretær på DR2 og er begravet i aviser og nyheder, og Anna ved derfor alt om politik (næsten i hvert fald). Og nå ja, hun ELSKER Celine Dion, hvilket kun gør Anna endnu mere let at holde af 😘📰📻 #alphaomegap3 #klogeåge #politiskleksikon #lytmedlørdag #verdensklogesteloge #angstalarmen #bagomp3”

Keywords: anna ingrisch instagram