Ditte haue instagram

Ditte Haue (@frk_haue) • Instagram photos and videos

21.7k Followers, 1002 Following, 837 Posts – See Instagram photos and videos from Ditte Haue (@frk_haue)

Ditte Haue on Instagram: “Hvis @svend_e og jeg var katte …

Ditte Haue på Instagram: “Hvis @svend_e og jeg var katte, havde vi vist brugt et af de 9 liv i dag😬”

72 Likes, 11 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “Hvis @svend_e og jeg var katte, havde vi vist brugt et af de 9 liv i dag ”

72 Likes, 11 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “Hvis @svend_e og jeg var katte, havde vi vist brugt et af de 9 liv i dag😬”

Ditte Haue (@frk_haue) • Instagram-foto’s en -video’s

Nyhedsjournalist. @tv2nyhederne · Bogotá se profielfoto. Bogotá · Grønland se …

21.7 k.volgers, volg 1,002, 837 plasings – Sien Instagram-foto's en -video's vanaf Ditte Haue (@frk_haue)

Ditte Haue (@frk_haue) • Instagram photos and videos

21.7k Followers, 1000 Following, 837 Posts – See Instagram photos and videos …

Ditte Haue on Instagram: “Jeg er på job med denne …

Ditte Haue på Instagram: “Jeg er på job med denne fantastiske skabning i dag. Det er bare godt. Så se med i Aftenshowet, hva?👯‍♀️”

162 Likes, 10 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “Jeg er på job med denne fantastiske skabning i dag. Det er bare godt.

162 Likes, 10 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “Jeg er på job med denne fantastiske skabning i dag. Det er bare godt. Så se med i Aftenshowet, hva?👯‍♀️”

frk_haue – Instagram

Ditte Haue on Instagram: “Næste gang nogen siger, “hvorfor sagde de ikke bare sagde fra med det samme”, så vis det her lille udpluk af et brusende hav af fordømmende kommentarer, som jeg i løbet af bare een time har fundet under artikler om den nye dokumentar om #metoo. I over et år har modige kvinder råbt op og sagt fra overfor sexisme ført an af @sofielinde1. Nu må og skal vi alle stå sammen og sige fra overfor den udskamning og nedgørelse, der rammer dem, der tør. Jeg har selv prøvet at stå i orkanen. Og det er ikke for småbørn. Så send lidt kærlighed i retning af dem, der IKKE står frem for at få opmærksomhed, men for at ændre det samfund og den sexistiske kultur, vi jo alle kender til. For den må og skal ændres. Og det bliver den kun, hvis modige stemmer ikke bliver forstummet af den alt for hårde tone. Jeg håber, de ansvarlige medier kommer ud af starthullerne og får gang i at moderere debatten, der igen kører ned af et ækelt og uværdigt spor. Det fortjener vi alle sammen❤️”

7503 Likes, 196 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “Næste gang nogen siger, “hvorfor sagde de ikke bare sagde fra med det samme”, …

7,501 Likes, 196 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “Næste gang nogen siger, “hvorfor sagde de ikke bare sagde fra med det samme”, så vis det her lille udpluk af et brusende hav af fordømmende kommentarer, som jeg i løbet af bare een time har fundet under artikler om den nye dokumentar om #metoo. I over et år har modige kvinder råbt op og sagt fra overfor sexisme ført an af @sofielinde1. Nu må og skal vi alle stå sammen og sige fra overfor den udskamning og nedgørelse, der rammer dem, der tør. Jeg har selv prøvet at stå i orkanen. Og det er ikke for småbørn. Så send lidt kærlighed i retning af dem, der IKKE står frem for at få opmærksomhed, men for at ændre det samfund og den sexistiske kultur, vi jo alle kender til. For den må og skal ændres. Og det bliver den kun, hvis modige stemmer ikke bliver forstummet af den alt for hårde tone. Jeg håber, de ansvarlige medier kommer ud af starthullerne og får gang i at moderere debatten, der igen kører ned af et ækelt og uværdigt spor. Det fortjener vi alle sammen❤️”

Ditte Haue (@frk_haue) • Fotos e vídeos do Instagram

21,7 mil seguidores, 1.000 seguindo, 837 publicações – Veja as fotos e …

21,7 mil seguidores, 1.002 seguindo, 837 publicações – Veja as fotos e vídeos do Instagram de Ditte Haue (@frk_haue)

Ditte Haue (@frk_haue) • Instagram-Fotos und -Videos

21,8 tsd. Abonnenten, 995 folgen, 834 Beiträge – Sieh dir Instagram-Fotos …

21,7 tsd. Follower, 1.002 Gefolgt, 837 Beiträge – Sieh dir Instagram-Fotos und -Videos von Ditte Haue (@frk_haue) an

Ditte Haue on Instagram: “…Og det her er så hovedgrunden til …

Ditte Haue på Instagram: “…Og det her er så hovedgrunden til, jeg IKKE dur til pænt brug! (Der var pasta med tomatsovs i kantinen…🤷🏻‍♀️)”

823 Likes, 50 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “…Og det her er så hovedgrunden til, jeg IKKE dur til pænt brug!

822 Likes, 49 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “…Og det her er så hovedgrunden til, jeg IKKE dur til pænt brug! (Der var pasta med tomatsovs i kantinen…🤷🏻‍♀️)”

Ditte Haue on Instagram: “#justice”

Ditte Haue på Instagram: “#justice”

196 Likes, 19 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “#justice”

196 Likes, 19 Comments – Ditte Haue (@frk_haue) on Instagram: “#justice”

Keywords: ditte haue instagram