Line baun danielsen instagram

LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) • Instagram …

Journalist. Influencer. Mediacoach. Fit & over 60. Mom, daughter and parisienne . My pictures are copyright. ✉️ Contact: Manager@wearecube.dk · 1,661 posts.

LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) • Instagram …

Journalist. Influencer. Mediacoach. Fit & over 60. Mom, daughter and parisienne …

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram

653 Likes, 21 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on …

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Så er jeg hjemme …

LINE BAUN DANIELSEN på Instagram: “Så er jeg hjemme igen fra vidunderlige Paris… Jeg nåede lige at hilse på min yngste, som var på job for @032c og suser rundt til den parisiske modeuge. Vores måske kommende lejlighed skal også være hans base, når han er i byernes by.💗💗@rasbartram #lineinparis #homeawayfromhome #lineinparis”

1471 Likes, 22 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Så er jeg hjemme igen fra vidunderlige Paris… Jeg nåede lige at hilse på …

1,471 Likes, 22 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Så er jeg hjemme igen fra vidunderlige Paris… Jeg nåede lige at hilse på min yngste, som var på job for @032c og suser rundt til den parisiske modeuge. Vores måske kommende lejlighed skal også være hans base, når han er i byernes by.💗💗@rasbartram #lineinparis #homeawayfromhome #lineinparis”

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Jeg er kun på udkig …

LINE BAUN DANIELSEN på Instagram: “Jeg er kun på udkig efter en enkelt… Mens andre mener, man sagtens kan ha’ flere… Jeg taler om kærester – og hvis du vil læse mere, så er bloggen opdateret med indlæg og debat!!❤️❤️Der er link i bio”

991 Likes, 45 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Jeg er kun på udkig efter en enkelt… Mens andre mener, man sagtens kan …

991 Likes, 45 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Jeg er kun på udkig efter en enkelt… Mens andre mener, man sagtens kan ha’ flere… Jeg taler om kærester – og hvis du vil læse mere, så er bloggen opdateret med indlæg og debat!!❤️❤️Der er link i bio”

LINE BAUN DANIELSEN di Instagram ” “

LINE BAUN DANIELSEN på Instagram: “⏳🧡”

400 Suka, 15 Komentar – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) di Instagram: “⏳ ”

400 Likes, 15 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “⏳🧡”

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Er du klar til en ny …

LINE BAUN DANIELSEN på Instagram: “Er du klar til en ny omgang LIVE-træning så sæt et highfive i kommentarfeltet. 🙌🏻🙌🏻Vi træner sammen TORSDAG kl 9.00 her på IG. I er SÅ seje!!! Foto: @emilbaunmedia”

1163 Likes, 120 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Er du klar til en ny omgang LIVE-træning så sæt et highfive i …

1,162 Likes, 120 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Er du klar til en ny omgang LIVE-træning så sæt et highfive i kommentarfeltet. 🙌🏻🙌🏻Vi træner sammen TORSDAG kl 9.00 her på IG. I er SÅ seje!!! Foto: @emilbaunmedia”

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Rygtet om min død er …

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Rygtet om min død er stærkt overdrevet… Jeg lever – heldigvis – i bedste velgående! 🙏🏻♥️Men igår kunne jeg se en video på TikTok, hvor jeg blev løjet død. Videoen er forlængst anmeldt og fjernet – tilbage står spørgsmålet, hvorlangt man vil gå for et like på de sociale medier. Og hvorfor medierne tillader det. Der er nemlig tale om en trend, der storhitter verden over, og som har sit eget # Du kan læse det hele inde på min blog. Der ligger et link i min bio. Er grænsen ikke nået her, hvor man lyver kendte mennesker døde?”

1917 Likes, 140 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Rygtet om min død er stærkt overdrevet… Jeg lever – heldigvis – i bedste …

1,917 Likes, 141 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Rygtet om min død er stærkt overdrevet… Jeg lever – heldigvis – i bedste velgående! 🙏🏻♥️Men igår kunne jeg se en video på TikTok, hvor jeg blev løjet død. Videoen er forlængst anmeldt og fjernet – tilbage står spørgsmålet, hvorlangt man vil gå for et like på de sociale medier. Og hvorfor medierne tillader det. Der er nemlig tale om en trend, der storhitter verden over, og som har sit eget # Du kan læse det hele inde på min blog. Der ligger et link i min bio. Er grænsen ikke nået her, hvor man lyver kendte mennesker døde?”

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Seje, smukke og …

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Seje, smukke og dygtige @charlottebircownaessschmidt får på hattepulden af sure mennesker for at gå med bikini, fordi hun er over 60…. Bikini har intet med alder at gøre – men retten til at gå i præcis det man har lyst til.👙Jeg poster dette sympatibillede fra en dejlig solskinsdag i Spanien. Giv den gas i aften i @gotv2dk kære Charlotte. Du bærer dine bikinier SÅ smukt. ♥️#allekroppeerbikinikroppe”

8172 Likes, 497 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Seje, smukke og dygtige @charlottebircownaessschmidt får på hattepulden …

8,172 Likes, 497 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Seje, smukke og dygtige @charlottebircownaessschmidt får på hattepulden af sure mennesker for at gå med bikini, fordi hun er over 60…. Bikini har intet med alder at gøre – men retten til at gå i præcis det man har lyst til.👙Jeg poster dette sympatibillede fra en dejlig solskinsdag i Spanien. Giv den gas i aften i @gotv2dk kære Charlotte. Du bærer dine bikinier SÅ smukt. ♥️#allekroppeerbikinikroppe”

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Alder er en underlig …

LINE BAUN DANIELSEN on Instagram: “Alder er en underlig størrelse. Livet er en gave. Tiden vi lever i er svær for mange. Jeg blir så glad for, at I der følger mig begejstres over min glæde ved livet. Jeg skrev for nogen tid siden et opslag om, at jeg i disse krisetider ville tage ‘ja hatten’ på og fokusere på det positive. TAK for at mine glamourbilleder er blevet taget så fint imod. Glamour er jo ikke et mål i livet, men det at skabe små oaser i sit liv med mennesker man elsker og gøre ‘noget’ ud af tingene giver et lille løft.♥️At blive 61 er et kort stop på livets rejse. Og vi skal fejre, det vi kan, på den måde vi vil og kan. Så find en fin kjole frem, tag læbestiften på og være en dronning for en aften. Jeg følte mig som en dronning på min fødselsdag – og jeg er stadig høj trods skimmelsvamp i kælderen. Usikkerhed om fremtiden. Hverdagen. De små skavanker. ♥️Tak til mine dejlige sønner @rasbartram og @emilbaunmedia / @meelocph for styling og billeder.Og min søde skrædder Fariba @prestigeskraedderi for at låne mig den fineste perlekimono, så jeg kunne være dronning for en dag😊”

3274 Likes, 127 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Alder er en underlig størrelse. Livet er en gave.

3,283 Likes, 127 Comments – LINE BAUN DANIELSEN (@linebaundanielsen) on Instagram: “Alder er en underlig størrelse. Livet er en gave. Tiden vi lever i er svær for mange. Jeg blir så glad for, at I der følger mig begejstres over min glæde ved livet. Jeg skrev for nogen tid siden et opslag om, at jeg i disse krisetider ville tage ‘ja hatten’ på og fokusere på det positive. TAK for at mine glamourbilleder er blevet taget så fint imod. Glamour er jo ikke et mål i livet, men det at skabe små oaser i sit liv med mennesker man elsker og gøre ‘noget’ ud af tingene giver et lille løft.♥️At blive 61 er et kort stop på livets rejse. Og vi skal fejre, det vi kan, på den måde vi vil og kan. Så find en fin kjole frem, tag læbestiften på og være en dronning for en aften. Jeg følte mig som en dronning på min fødselsdag – og jeg er stadig høj trods skimmelsvamp i kælderen. Usikkerhed om fremtiden. Hverdagen. De små skavanker. ♥️Tak til mine dejlige sønner @rasbartram og @emilbaunmedia / @meelocph for styling og billeder.Og min søde skrædder Fariba @prestigeskraedderi for at låne mig den fineste perlekimono, så jeg kunne være dronning for en dag😊”

Keywords: line baun danielsen instagram