Må jeg være mor line instagram

Line Kaldahl Reiff – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ … – Instagram

𝘓𝘪𝘯𝘦 𝘒𝘢𝘭𝘥𝘢𝘩𝘭 𝘙𝘦𝘪𝘧𝘧 – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ 💋 på Instagram: “Det største er at gøre min mand til far, men at gøre dig til mormor er virkelig også stort ❤Du har i mange år ønsket dig at blive mormor.Næsten for 10 år siden da du lærte Casper og kende, så var han godkendt og du ville gerne have børnebørn. Du bliver verdens bedste mormor 🎀”

Det største er at gøre min mand til far, men at gøre dig til mormor er virkelig også stort ❤ … morvestergaard Så rørende ❤️ ønsker jer alt det bedste ⭐️…

819 Likes, 8 Comments – 𝘓𝘪𝘯𝘦 𝘒𝘢𝘭𝘥𝘢𝘩𝘭 𝘙𝘦𝘪𝘧𝘧 – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ 💋 (@linereiff) on Instagram: “Det største er at gøre min mand til far, men at gøre dig til mormor er virkelig også stort ❤Du har i mange år ønsket dig at blive mormor.Næsten for 10 år siden da du lærte Casper og kende, så var han godkendt og du ville gerne have børnebørn. Du bliver verdens bedste mormor 🎀”

Bᴀʙʏsʜᴏᴡᴇʀ – Instagram

𝘓𝘪𝘯𝘦 𝘒𝘢𝘭𝘥𝘢𝘩𝘭 𝘙𝘦𝘪𝘧𝘧 – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ 💋 on Instagram: “Bᴀʙʏsʜᴏᴡᴇʀ 🎀Jeg er fyldt op med kærlighed. Jeg troede at vi skulle ud og spise brunch, og pludselig stod en masse mennesker som jeg elsker i min dør. Jeg har været igennem så mange følelser idag, og jeg er så lykkelig, og mega træt.. Af hjertet tak til alle der har haft en finger med i spillet. Tak for mad, kage, pynt, gaver og kærlighed. Tak tak tak ❤”

1180 Likes, 23 Comments – Lɪɴᴇ Rᴇɪғғ – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ (@linereiff) on Instagram: “Bᴀʙʏsʜᴏᴡᴇʀ Jeg er fyldt op med …

1,180 Likes, 23 Comments – 𝘓𝘪𝘯𝘦 𝘒𝘢𝘭𝘥𝘢𝘩𝘭 𝘙𝘦𝘪𝘧𝘧 – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ 💋 (@linereiff) on Instagram: “Bᴀʙʏsʜᴏᴡᴇʀ 🎀Jeg er fyldt op med kærlighed. Jeg troede at vi skulle ud og spise brunch, og pludselig stod en masse mennesker som jeg elsker i min dør. Jeg har været igennem så mange følelser idag, og jeg er så lykkelig, og mega træt.. Af hjertet tak til alle der har haft en finger med i spillet. Tak for mad, kage, pynt, gaver og kærlighed. Tak tak tak ❤”

ᴀɴɢsᴛᴇɴ. – Instagram

𝘓𝘪𝘯𝘦 𝘒𝘢𝘭𝘥𝘢𝘩𝘭 𝘙𝘦𝘪𝘧𝘧 – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ 💋 på Instagram: “ᴀɴɢsᴛᴇɴ.Nye ting gør mig utryg, og jeg kan nemt blive bange. Det skete også da corona kom. I starten prøvede jeg at feje det af, men det eneste alligevel med at sætte sig i mig. Da jeg så var ved at fatte at nu var corona her altså, så kom vaccinen – og med det, den store debat. Skal man vaccineres eller ej.Jeg fungere sådan, at hvis nogen prøver at skræmme mig, eller trække noget ned over hovedet på mig, så bakker jeg.Så da nogen af mine nærmeste begyndte at ytre deres mening om at jeg var skeptisk og nervøs for vaccinen, så bakkede jeg endnu mere. Jeg havde brug for tid, jeg havde brug for at se om det var farligt. Fandme nej om jeg ville have sprøjtet noget ind, når corona var så nyt. Nu har vi haft corona i et godt stykke tid. Jeg hader det. Det har ændret en del for mig, da jeg ikke er så social længere. Jeg har ikke lyst til at mødes med en masse, som jeg gjorde før. Men angsten var begyndt at lægge sig. Men valget om vaccinen kørte stadig rundt i mit hoved. Så blev jeg gravid. Og så måtte gravide også vaccineres, og med det samme havde jeg folks meninger omkring mig. At de synes at jeg skulle vaccineres. Jeg trak mig igen. Men nu er jeg i tredje trimester.Jeg er stadig skide bange for vaccinen. Angsten har fat i mig. Det er ikke mig Line, som ikke vil have den vaccine, men min angst der holder mig tilbage. Men efter en lang, og fornuftig snak med min læge idag, har jeg valgt at på onsdag skal jeg have mit første stik. Er det det rette valg? Vil det skade mig eller min datter? Jeg ved det ikke. Jeg vil prøve at lægge angsten fra mig, og tro og håbe på det bedste. Nu er valget taget. Om man vil vaccineres eller ej, så dømmer jeg ikke folk. Det skal i vide. Jeg forstår jer som er bange, og jeg forstår jer som mener at vi alle skal vaccineres. Jeg ønsker ingen debat i mit kommentarfelt.Og hvis der kommer en dømmende eller grov trone, bliver man slettet.Der er kun kærlighed herfra ❤Billedet er taget af @christopherthomsen”

322 Likes, 46 Comments – Line Kaldahl Reiff – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ (@linereiff) on Instagram: “ᴀɴɢsᴛᴇɴ.

linereiff – Instagram

13.9k Followers, 240 Following, 2540 Posts – See Instagram photos and videos from Line Kaldahl Reiff – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ …

Line Reiff on Instagram: “Du er perfekt ”

𝘓𝘪𝘯𝘦 𝘒𝘢𝘭𝘥𝘢𝘩𝘭 𝘙𝘦𝘪𝘧𝘧 – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ 💋 on Instagram: “Du er perfekt 🎀”

957 Likes, 26 Comments – Line Reiff (@linereiff) on Instagram: “Du er perfekt ”

957 Likes, 26 Comments – 𝘓𝘪𝘯𝘦 𝘒𝘢𝘭𝘥𝘢𝘩𝘭 𝘙𝘦𝘪𝘧𝘧 – ᴊᴜsᴛ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ɪɴsᴛᴀɢʀᴀᴍᴍᴇʀ 💋 (@linereiff) on Instagram: “Du er perfekt 🎀”

Line Reiff (@linereiff) • Instagram-billeder og -videoer

linereiff. Følg. Line Reiff … play.tv2.dk/programmer/dokumentar/serier/maa-jeg-vaere-mor … Hvordan er det at være mor til to?

29-årig tabte sig 80 kilo for sin drøm, men på et kvarter knuste …

29-årig tabte sig 80 kilo for sin drøm, men på et kvarter knuste lægen alt håb – TV 2

23. nov. 2021 — I programserien ‘Må jeg være mor?’ følger man blandt andet Lines kamp for at blive gravid. TV 2 Play. Mød …

Trods et vægttab på 80 kilo blev Line Reiff afvist til offentlig fertilitetsbehandling to gange. Kampen for at tabe endnu mere blev ødelæggende.

Line Kaldahl Reiff vil også have lov til at være her

Line Kaldahl Reiff vil også have lov til at være her: »Fremmede spurgte mig, om det ikke var uansvarligt at blive mor, når jeg er så tyk«

8. jun. 2022 — »Må jeg være mor?« Sådan står der i første linje af Line Kaldahl Reiffs profiltekst på Instagram. En profil, der i skrivende stund har flere …

30-årige Line Kaldahl Reiff oplever at blive udskammet, fordi hun er tyk og er gået til en privat fertilitetsklinik for at få hjælp til at få et barn.

For tyk til at blive mor | Ude og Hjemme

23. jun. 2022 — Efter Line blev voldtaget som 14-årig, blev maden hendes trøst. Da hun senere fandt kærligheden og ville have børn, var hun blevet for tyk.

Efter Line blev voldtaget som 14-årig, blev maden hendes trøst. Da hun senere fandt kærligheden og ville have børn, var hun blevet for tyk. Hun satte alt ind på at tabe sig, men mistede også en del af sig selv i forløbet.

For fed til fertilitet – MOR-SKAB fertilitetshjælp vægttab

27. jul. 2021 — Fertilitet kræver nogle gange hjælp, men for Line krævede lægen først … Jeg føler nærmest, at man tvinger folk til ikke at må være tykke.

Fertilitet kræver nogle gange hjælp, men for Line krævede lægen først et stort vægttab. Er det fair eller har vi et tykfobisk samfund?

Keywords: må jeg være mor line instagram