Restaurant knapp ejer

Se billederne: Jebsen sagde også farvel til Tina “Knapp” | jv.dk

BEGRAVELSE: Blandt de omkring 400, der i dag sagde farvel til Tina “Knapp”, var også ejeren af Restaurant Knapp ved Aabenraa, Hans Michael Jebsen.

BEGRAVELSE: Blandt de omkring 400, der i dag sagde farvel til Tina “Knapp”, var også ejeren af Restaurant Knapp ved Aabenraa, Hans Michael Jebsen.Restaurant Knapp blev for 25 år den første af en perlerække af restauranter, som Hans Michael Jebsen, der i Hongkong står i spidsen for Jebsen-familiens m..

Restauratører glæder sig – men tripper efter klare regler

Restauratører glæder sig – men tripper efter klare regler | ugeavisen.dk

12. maj 2020 — Det virker næsten som drilleri fra regeringen, at restauranter får grønt lys til at åbne, men skal vente på reglerne, mener Knapp-ejer.

Det virker næsten som drilleri fra regeringen, at restauranter får grønt lys til at åbne, men skal vente på reglerne, mener Knapp-ejer. Restauratører der lever af selskaber, tror ikke på normaltilstande i dette år.

Restaurant Knapp i godt humør – Bord1.dk

Restaurant Knapp i godt humør | Bord1.dk

20. okt. 2013 — Per Dupont har drevet Løjt Kro og Restaurant Knapp fra 1987 og helt frem til 1. april 2013, hvor datteren Sabrine Dupont kom hjem for at føre …

Restaurant Knap i godt humør

Datter overtager restaurant efter sin far | Syd – DR

Datter overtager restaurant efter sin far | Syd- og Sønderjylland | DR

19. mar. 2013 — Restaurant Knapp i Aabenraa får ny direktør pr. 1. april. Det er den 26-årige Sabrine Dupont, der sætter sig i direktørstolen. Hun overtager …

Restaurant Knapp i Aabenraa bliver nu givet videre til næste generation i familien. Efter at have drevet stedet i 25 år, vil Per Dupont lade sin datter Sabrine Dupont ovetage.

Restaurant Knapp har 25 års jubilæum, og det skal fejres. Køb …

18. jun. 2013 — Restaurant Knapp har været i familiens eje i 25 år og netop i jubilæumsåret har Per Dupont valgt at overlade ledelsen af stedet til datteren, 26 …

Stedet har skiftet ejer, men den gode ånd er der stadig

Stedet har skiftet ejer, men den gode ånd er der stadig – Anmeldelse af Restaurant Knapp, Aabenraa, Danmark – Tripadvisor

Vi har været på Restaurant Knapp ad flere omgange, da jeg selv er Kok prøver vi at finde steder der passer smagsløgene !! Jeg er stor kritiker, …

Restaurant Knapp, Stedet har skiftet ejer, men den gode ånd er der stadig – Se 342 anmeldelser fra rejsende, 220 billeder og gode tilbud vedr. Aabenraa, Danmark på Tripadvisor.

Restaurant Knapp | – Gastromad

Restaurant Knapp |

22. apr. 2011 — For anden gang har vi været på et gourmet ophold på Restaurant Knapp, som ligger ca. 5 km. nord for Aabenraa. Knapp er ejet af skibsrejer …

For anden gang har vi været på et gourmet ophold på Restaurant Knapp, som ligger ca. 5 km. nord for Aabenraa.

Tradition, atmosfære & hygge – Restaurant Knapp

Knapp avis_web.pdf

Åbæk Strand eller på Knappstien. SIDE 8-9. Historie … plads foran restauranten – jo, her føler man sig … Familien Bruhn stod som ejere til 1892, hvor-.

4-stjernet hotel og fjordkro solgt til HongKong-ejendomsselskab

20. jul. 2020 — … Kalvø Badehotel, Restaurant Knapp. Desuden ejer han godserne Bækkeskob, Rosendal, Nedergård, Charlottenlund, Orebygård og Damsbo.

ByensEjendom formidler viden om byudvikling i Danmark via artikler, konferencer og kurser om investering, udvikling og projekter.

Keywords: restaurant knapp ejer