Stephanie surrugue instagram

Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) • Instagram photos …

97.9k Followers, 369 Following, 2683 Posts – See Instagram photos and videos from Stéphanie Surrugue (@surruguemedia)

Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) • Instagram-billeder og

Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) • Instagram-billeder og -videoer

Author, tv host, international correspondent Copenhagen-based …

97,9 tusind følgere, 370 følger, 2.683 opslag – Se Instagram-billeder og -videoer fra Stéphanie Surrugue (@surruguemedia)

Stéphanie Surrugue on Instagram: “Here we go again… Men …

Stéphanie Surrugue på Instagram: “Here we go again… Men denne gang er flytningen hverken over verdenshave eller landegrænser. To km. væk, hen til et nyt liv som boligejer (!) og med KÆMPE taknemmelighed over familie og venner: Min søster, der griber malerrullerne, min nevø, der svinger boremaskinen, min mor, der cleaner køkkenskabe, mens hendes mand spartler, mine veninder, der går med til møde med ejendomsmægler / pakker kasser ud / organiserer køkkenindretning, min ven, der holder styr på flyttemændene, selv min bankmand, der tålmodigt forklarer mig det hele én gang til, er jeg fuld af regulær kærlighed og taknemmelig til 😅🙏🏼❤️ #NewBeginnings #withalittlehelpfrom #AuRevoirPisserende #BonjourNyeEventyr”

6052 Likes, 106 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Here we go again… Men denne gang er flytningen hverken over verdenshave eller …

6,052 Likes, 106 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Here we go again… Men denne gang er flytningen hverken over verdenshave eller landegrænser. To km. væk, hen til et nyt liv som boligejer (!) og med KÆMPE taknemmelighed over familie og venner: Min søster, der griber malerrullerne, min nevø, der svinger boremaskinen, min mor, der cleaner køkkenskabe, mens hendes mand spartler, mine veninder, der går med til møde med ejendomsmægler / pakker kasser ud / organiserer køkkenindretning, min ven, der holder styr på flyttemændene, selv min bankmand, der tålmodigt forklarer mig det hele én gang til, er jeg fuld af regulær kærlighed og taknemmelig til 😅🙏🏼❤️ #NewBeginnings #withalittlehelpfrom #AuRevoirPisserende #BonjourNyeEventyr”

Grund #1 til at elske fransk slik: #LovePik #PikSlik – Instagram

Stéphanie Surrugue på Instagram: “Grund #1 til at elske fransk slik: #LovePik 🙌🏼 #PikSlik”

1476 Likes, 57 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Grund #1 til at elske fransk slik: #LovePik #PikSlik”

1,476 Likes, 57 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Grund #1 til at elske fransk slik: #LovePik 🙌🏼 #PikSlik”

Stéphanie Surrugue on Instagram: “For mange måneder siden …

Stéphanie Surrugue på Instagram: “For mange måneder siden spurgte jeg mig selv, om ikke jeg fortjente en smuk, fransk ring. Mit svar var “oui!” 😅 Jeg har aldrig før fået lavet et smykke til mig selv, men det er jo en fantastisk følelse! Ikke mindst, fordi den ene sten og det meste af guldet kommer fra nogle smykker, jeg ikke længere gik med – nu er de minder smeltet om og samlet i den her funklende nye ring, som min lokale guldsmed, Monsieur Joseph, har kreeret 🙏🏼 Vive la France 🇫🇷💍 (og ja, den passer også glimrende til USA-dækningen, men den ER altså fransk 😍)”

9650 Likes, 401 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “For mange måneder siden spurgte jeg mig selv, om ikke jeg fortjente en smuk, …

9,650 Likes, 401 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “For mange måneder siden spurgte jeg mig selv, om ikke jeg fortjente en smuk, fransk ring. Mit svar var “oui!” 😅 Jeg har aldrig før fået lavet et smykke til mig selv, men det er jo en fantastisk følelse! Ikke mindst, fordi den ene sten og det meste af guldet kommer fra nogle smykker, jeg ikke længere gik med – nu er de minder smeltet om og samlet i den her funklende nye ring, som min lokale guldsmed, Monsieur Joseph, har kreeret 🙏🏼 Vive la France 🇫🇷💍 (og ja, den passer også glimrende til USA-dækningen, men den ER altså fransk 😍)”

Stéphanie Surrugue on Instagram: “SÅ mødtes vi endelig i …

Stéphanie Surrugue på Instagram: “SÅ mødtes vi endelig i virkeligheden! @liselangkilde og jeg er blevet forvekslet et utal af gange. Jeg er blevet rost for mit arbejde hos SAS i tv-programmet ‘CPH – Lufthavnen’, hun er blevet rost for sit korrespondentarbejde. Og for at gøre forvirringen total, så er Lises fætter min gamle USA-makker @johslangkilde – vi har gennem årene skrevet sammen flere gange på grund alle forviklingerne, men der er første gang, vi faktisk har mødtes. Det blev til et meget stort kram, for det føles efterhånden virkelig som om, vi kender hinanden godt 😄👭 #HejJohannes 👋🏼 #FamiliarFaces @flysas @copenhagenairport”

10.1k Likes, 209 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “SÅ mødtes vi endelig i virkeligheden! @liselangkilde og jeg er blevet …

10K Likes, 209 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “SÅ mødtes vi endelig i virkeligheden! @liselangkilde og jeg er blevet forvekslet et utal af gange. Jeg er blevet rost for mit arbejde hos SAS i tv-programmet ‘CPH – Lufthavnen’, hun er blevet rost for sit korrespondentarbejde. Og for at gøre forvirringen total, så er Lises fætter min gamle USA-makker @johslangkilde – vi har gennem årene skrevet sammen flere gange på grund alle forviklingerne, men der er første gang, vi faktisk har mødtes. Det blev til et meget stort kram, for det føles efterhånden virkelig som om, vi kender hinanden godt 😄👭 #HejJohannes 👋🏼 #FamiliarFaces @flysas @copenhagenairport”

Stéphanie Surrugue on Instagram: “Har udvidet boblen med …

Stéphanie Surrugue på Instagram: “Har udvidet boblen med ham her 😄✨ @kaarequist 🥳#KronprinsparretsPriser2020 🇩🇰👑 Se med på lørdag kl. 21.00 på @dr1tv 📺/💻/📱(PS: Jeg har ikke røget i 27 dage. Kåre har selvfølgelig ikke røget i 49 år)”

2453 Likes, 45 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Har udvidet boblen med ham her ✨ @kaarequist #KronprinsparretsPriser2020 …

2,453 Likes, 45 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Har udvidet boblen med ham her 😄✨ @kaarequist 🥳#KronprinsparretsPriser2020 🇩🇰👑 Se med på lørdag kl. 21.00 på @dr1tv 📺/💻/📱(PS: Jeg har ikke røget i 27 dage. Kåre har selvfølgelig ikke røget i 49 år)”

Stéphanie Surrugue on Instagram: “Nå, nu må det være nok …

Stéphanie Surrugue på Instagram: “Nå, nu må det være nok. Det kan godt være, at skønhed kommer indefra, men Mon Dieu, hvor det dog hjælper at tilbringe et par timer i hænderne på makeup-artister og stylister 🙈😄 Og lad os dermed også liiiige huske på, at det må være en borgerrettighed at være et morgengrimt B-menneske, der drikker mere kaffe end vand, og altid glemmer at bruge hårkur … ✌🏻#FørOgEfter 🙀😻😹”

9099 Likes, 286 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Nå, nu må det være nok. Det kan godt være, at skønhed kommer indefra, …

9,094 Likes, 286 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Nå, nu må det være nok. Det kan godt være, at skønhed kommer indefra, men Mon Dieu, hvor det dog hjælper at tilbringe et par timer i hænderne på makeup-artister og stylister 🙈😄 Og lad os dermed også liiiige huske på, at det må være en borgerrettighed at være et morgengrimt B-menneske, der drikker mere kaffe end vand, og altid glemmer at bruge hårkur … ✌🏻#FørOgEfter 🙀😻😹”

Stéphanie Surrugue on Instagram: “Et sted mellem tysk valg …

Stéphanie Surrugue on Instagram: “Et sted mellem tysk valg, franske præsidentkandidater, dansk kommunalvalg og Året Der Gik, lykkedes det mig at flytte. Igen-igen-igen. Og på en eller anden måde dukker der altid NYE gamle ting op i mit flytterod. Som disse plakater fra vinduerne i Salon Stender i Solrød Centret, hvor jeg var hårmodel i senfirserne/starthalvfemserne. Det er fandme vilde sager. Elsker især billede 3, hvor min søsters mand, Dan Frost, OGSÅ agerer model med lyse striber og stærk føntørring. Damen kan jeg ikke huske hvem er, men min permanent glemmer jeg aldrig 😅 Nå, smides ud eller gemmes? De skal i hvert fald ikke op og hænge 🙈😂”

7440 Likes, 278 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Et sted mellem tysk valg, franske præsidentkandidater, dansk kommunalvalg og …

7,434 Likes, 278 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Et sted mellem tysk valg, franske præsidentkandidater, dansk kommunalvalg og Året Der Gik, lykkedes det mig at flytte. Igen-igen-igen. Og på en eller anden måde dukker der altid NYE gamle ting op i mit flytterod. Som disse plakater fra vinduerne i Salon Stender i Solrød Centret, hvor jeg var hårmodel i senfirserne/starthalvfemserne. Det er fandme vilde sager. Elsker især billede 3, hvor min søsters mand, Dan Frost, OGSÅ agerer model med lyse striber og stærk føntørring. Damen kan jeg ikke huske hvem er, men min permanent glemmer jeg aldrig 😅 Nå, smides ud eller gemmes? De skal i hvert fald ikke op og hænge 🙈😂”

Stéphanie Surrugue on Instagram: “Hende her! Mit anker i …

Stéphanie Surrugue on Instagram: “Hende her! Mit anker i Paris og et af de klogeste mennesker jeg kender – og nu udkommer @malenerydahl for første gang på dansk 🤩🇩🇰🇫🇷 Desværre med en bog, som jeg både hader og elsker, fordi den handler om en af mine egne største svagheder: Dårlig svar-etikette 😅 Vi er vist mange (er vi ikke?! – er det kun mig?! 🙈) der ikke er skrappe til at besvare mails, sms’er og SoMe-beskeder, og ‘Svar Udbedes’ viser, hvor meget stress og hvor mange misforståelser, ubesvarede beskeder medfører. Bonusinfo fra bogen (for Malene har, naturellement, også fået foretaget internationle meningmålinger om emnet): Det kan skade ens omdømme at være sløv på tasterne, da 80 procent betragter en person, der ikke svarer, som både ‘egoistisk’ og ‘upålidelig’. Hrm… Heldigvis er der råd for det, så man kan lære at blive mere tjekket i både sine professionelle og sine personlige relationer. Så: Kæmpe tillykke med udgivelsen @malenerydahl 💙🤍❤️ – og UNDSKYLD til alle, jeg skylder svar, jeg arbejder på sagen 🙈😅 #SvarUdbedes”

910 Likes, 14 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Hende her! Mit anker i Paris og et af de klogeste mennesker jeg kender – og nu …

910 Likes, 14 Comments – Stéphanie Surrugue (@surruguemedia) on Instagram: “Hende her! Mit anker i Paris og et af de klogeste mennesker jeg kender – og nu udkommer @malenerydahl for første gang på dansk 🤩🇩🇰🇫🇷 Desværre med en bog, som jeg både hader og elsker, fordi den handler om en af mine egne største svagheder: Dårlig svar-etikette 😅 Vi er vist mange (er vi ikke?! – er det kun mig?! 🙈) der ikke er skrappe til at besvare mails, sms’er og SoMe-beskeder, og ‘Svar Udbedes’ viser, hvor meget stress og hvor mange misforståelser, ubesvarede beskeder medfører. Bonusinfo fra bogen (for Malene har, naturellement, også fået foretaget internationle meningmålinger om emnet): Det kan skade ens omdømme at være sløv på tasterne, da 80 procent betragter en person, der ikke svarer, som både ‘egoistisk’ og ‘upålidelig’. Hrm… Heldigvis er der råd for det, så man kan lære at blive mere tjekket i både sine professionelle og sine personlige relationer. Så: Kæmpe tillykke med udgivelsen @malenerydahl 💙🤍❤️ – og UNDSKYLD til alle, jeg skylder svar, jeg arbejder på sagen 🙈😅 #SvarUdbedes”

Keywords: stephanie surrugue instagram, stefani surrugue instagram